Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Uitnodiging voor beurs- en buitenpromovendi: ga in gesprek over je rechten en plichten

14 januari 2022

Er zijn veel promovendi verbonden aan Universiteit Leiden en het LUMC. Velen van hen hebben een arbeidscontract. Maar er zijn ook veel beurs- en buitenpromovendi. Zij hebben geen arbeidsovereenkomst en vallen niet onder de CAO. Sommige rechten en plichten zijn anders dan die van werknemer-promovendi. Dit is voor de betrokken promovendi soms onduidelijk en leidt soms tot problemen.   

Gesprek met decaan Erwin Muller over positie beurs- en buitenpromovendi

Vorig jaar is een taskforce onder leiding van decaan Erwin Muller ingesteld om de positie van beurs- en buitenpromovendi verhelderen. De taskforce wil de verschillende rechten en plichten verduidelijken, maar ook knelpunten in kaart brengen en indien mogelijk oplossen. Erwin Muller wil hierover graag in gesprek met beurs- en buitenpromovendi. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op:

  • Maandag 14 februari 10.00 - 11.30 uur (beurspromovendi) 
  • Donderdag 24 februari 13.00 - 14.30 uur (buitenpromovendi)

De gesprekken zijn in het Engels. Erwin Muller zal ook een gesprek in de avond plannen voor de buitenpromovendi die niet tijdens kantooruren kunnen in verband met werkzaamheden elders. Deze datum zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. 

Aanmelden

Ben je beurs- of buitenpromovendus en wil je je ervaringen en ideeën delen, meld je dan aan voor deze gesprekken bij Janneke Vader. Wil je input geven, maar ben je niet in de gelegenheid om op deze momenten aanwezig te zijn, dan kun je ook contact opnemen met Janneke.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.