Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

Laura Bassi beurs voor postdoctorale studenten en junior academici

18 februari 2022

De Laura Bassi Scholarship, die in totaal driemaal $ 8.000 per jaar toekent, werd in 2018 opgericht door Editing Press met als doel redactionele ondersteuning te bieden aan postdoctorale studenten en junior academici wiens onderzoek zich richt op verwaarloosde studieonderwerpen.

Alle momenteel ingeschreven master- en doctoraatskandidaten komen in aanmerking, evenals academici in de eerste vijf jaar van een voltijds dienstverband. Aanvragers moeten binnen de relevante deadline een ingevuld aanvraagformulier samen met hun cv indienen via het sollicitatieportaal

Sluitingsdatum voor aanmelden: 27 maart 2022.

Meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.