Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Schrijf je in voor de ERC Consolidator en Advanced Grant webinars

8 februari 2022

Deze maand organiseert het Grant Development Team twee webinars over ERC-grants: de ERC Consolidator Grant webinar op 21 februari en de ERC Advanced Grant webinar op 23 februari. Tijdens de webinars spreken een (voormalig) ERC panellid, laureaat en grant advisor over de aanstaande calls van respectievelijk 17 maart en 28 april. Aansluitend krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb je hulp nodig bij het voorbereiden van je aanvraag? Schrijf je in:

Aanmelden ERC Consolidator Grant webinar op 21 februari

Aanmelden ERC Advanced Grant webinar op 23 februari

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een link naar MS Teams.

Funding Calendar

De European Research Council (ERC) geeft beurzen aan jonge en ervaren wetenschappers in Europa, zoals de Consolidator grant en Advanced grant (log in met je ULCN account). In de Funding Calendar vind je meer informatie over deze en andere subsidies. Hulp nodig? Neem contact op met het Grant Development Team.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.