Universiteit Leiden

nl en

Facilitair, Organisatie

Wijzigingen openingstijden en restaurants Sylvius en Snellius

17 februari 2022

Ook de komende 2 weken zijn er, als gevolg van grote bezettingsuitdagingen bij het UFB door uitval van collega’s door corona, wijzigingen in de openingstijden van een aantal van onze gebouwen en wijzigingen in de dienstverlening van de catering. Van 21 februari t/m 4 maart blijft onderstaande gelden:

  1. Aangepaste openingstijden: het Sylvius sluit om 18.00 uur en het Snellius om 18.30 uur i.p.v. 20.00 uur.
  2. Dienstverlening restaurants: de restaurants in de locaties Sylvius en Van Steenis zijn wel geopend, maar hebben een beperkt assortiment. Het restaurant van het Snellius is helaas dicht, medewerkers en studenten kunnen terecht in het restaurant van het Huygens.

Wij hopen dat de na 4 maart de dienstverlening weer volledig kan draaien en vragen om jullie begrip in deze moeilijke periode.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.