Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Docenten: vul een korte enquête in over arbeidsmarktvraagstukken

1 maart 2022

Zoals je misshien weet, is onze faculteit een van de partners van het Erasmus+ project ASSET-H, dat inzoomt op de vaardigheden van geesteswetenschappenstudenten en hun relatie tot de arbeidsmarkt. We willen docenten informatie geven over de arbeidsmarkt waarop afgestudeerden in de geesteswetenschappen terechtkomen, zodat we hen kunnen helpen hun doelen te bereiken. Uiteraard willen we dit in nauwe samenwerking met jullie doen, want we hechten veel waarde aan jullie expertise. 

Heb je vragen over de arbeidsmarkt waarop jouw studenten terechtkomen? Vul dan de korte enquête in via onderstaande link (in het Engels)!

Vul de enquête in

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.