Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

In memoriam: Thijmen Nuninga

23 februari 2022

Vorige week is onze gewaardeerde collega Thijmen Nuninga overleden. Thijmen werkte tot voor kort bij het Instituut voor Privaatrecht als promovendus. Zijn proefschrift was goedgekeurd en hij was net begonnen aan een nieuw avontuur als advocaat.

Zijn overlijden is voor ons een grote schok.

Wij zullen ons Thijmen herinneren als een bevlogen jurist met een grote intelligentie en creatieve geest. Zijn werk werd al op jonge leeftijd opgemerkt en bekroond. Hij was een gangmaker in inhoudelijke discussies, en daarnaast een uiterst aimabele en betrokken collega.

Wij wensen de familie en dierbaren van Thijmen veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.

Prof.dr. Joanne van der Leun, decaan Faculteit der Rechtsgeleerdheid 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.