Universiteit Leiden

nl en

Let’s connect! Een toolkit boordevol inspiratie voor open communicatie

1 maart 2022

De toolkit Let’s connect biedt medewerkers interessante artikelen, trainingen en gesprekstools om vaardigheden te ontwikkelen om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken. Erg belangrijk, want het is een van de ambities uit ons strategisch plan: Universiteit Leiden wil blijven bouwen aan een gezonde, betrokken en lerende gemeenschap. Waar we in open gesprekken en met respect voor elkaar actief samenwerken en bijdragen aan het waarmaken van onze ambities.

let's connect toolkit

Je vindt de toolkit op letsconnect.universiteitleiden.nl. Inloggen doe je met je ULCN-account.

Naar de toolkit

Hoe gebruik je de toolkit? 

Je kunt zelfstandig aan de slag met de toolkit en het aangeboden materiaal. Dat kan handig zijn bij de voorbereiding van een gesprek (je ROG bijvoorbeeld) of als je het lastig vindt om een kwestie ter sprake te brengen. Ben je leidinggevende en wil je advies over welke tools je kunt inzetten voor jouw team, of heb je behoefte aan begeleiding van gesprekken binnen jouw afdeling? Neem dan contact op met je HRM adviseur.  

Webinars: meer verdieping en oefenen 

De komende maanden organiseert HRM interessante webinars over de vijf thema’s uit de toolkit. Per thema gaan we de diepte in én je krijgt de mogelijkheid om met andere collega’s te oefenen. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten! 

Tips? 

We bouwen het aanbod van de toolkit graag verder uit. Heb je suggesties voor aanvullende tools voor de vijf thema’s of feedback op de inhoud? Die zijn welkom! Stuur dan een mail naar hrmopleidingen@bb.leidenuniv.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.