Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Policy Commons: full text toegang tot publicaties van internationale denktanks, IGO's en NGO's (tot eind april)

14 maart 2022

Policy Commons is een nieuw platform voor publicaties van 's werelds toonaangevenste denktanks, IGO's en NGO's. 

De database, geproduceerd door Coherent Digital, geeft toegang to bijna 2,5 miljoen fulltexpublicaties, waaronder beleidsrapporten, administratieve documenten, boeken, project- en campagnedocumenten, werk- en discussiestukken, tijdschriftartikelen, persberichten en brochures. Het platform archiveert daarnaast publicaties van ter ziele gegane en inactieve beleidsorganisaties.

Policy Commons heeft geavanceerde zoekfunctionaliteiten, waaronder fulltext zoeken, zoeken met behulp van tags en zoeken op onderwerp. Filteren kan onder meer op  documenttype, organisatie naam en type, taal van publicatie, land van publicatie en publicatiedatum. Policy Commons biedt ook een doorzoekbare database van meer dan 16.000 beleidsorganisaties wereldwijd.

Ga naar Policy Commons

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.