Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

EUniWell FestiWell ’22: programma en aanmelden

22 april 2022

Van 2-13 mei vindt het FestiWell ’22 plaats. Kom je ook?

Het thema dit jaar: ‘Towards global sustainable well-being’. Leer meer over EUniWell en wat we jou te bieden hebben. Vrijdag 13 mei organiseren we de Leidse versie in PLNT, en sommige activiteiten online. Je bent van harte welkom!

Leerzaam en divers programma

Het programma is een mooie mix van activiteiten waar we heel trots op zijn. Met dank aan alle organisatoren die een bijdrage leveren. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder lezingen, interactieve workshops en een ronde tafel discussie o.a. over plasticvervuiling, studentenwelzijn, citizen science, lifelong learning, population health management, global classroom. Maar ook een escape room en een gratis netwerklunch. 

Lees meer over het programma en meld je aan!

Over FestiWell & EUniWell

Van 2 tot en met 13 mei 2022 organiseert EUniWell, de European University for Well-Being voor de tweede keer haar jaarlijkse FestiWell. Onder de titel 'Towards global sustainable well-being', buigen studenten, medewerkers en onderzoekers van alle partneruniversiteiten over: 'Hoe we een duurzame toekomst kunnen combineren met welzijn'. 


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.