Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Buitenlandse dienstreizen naar groen en geel gebied

11 april 2022

De versoepelingen van de coronamaatregelen zijn ook van toepassing op de aanvraag van dienstreizen naar het buitenland. Voor nu is het volgende van belang:

Reis je naar een groen en geel gebied, dan is het niet meer nodig om een aanvraagformulier dienstreizen in te vullen. UniGlobe, ons reisbureau, zal daar voor reizen naar gebieden met de kleurcodes groen en geel niet meer om vragen.

Voor reizen naar oranje en rood land of gebied blijft de procedure zoals deze is. De reis heeft de ondersteuning nodig van het faculteitsbestuur of directie. Stuur het aanvraagformulier niet rechtstreeks naar het FB maar naar Erik de Vries, beleidsmedewerker HR.

Wanneer er steun is, wordt het formulier naar het IIT/reisadviesteam gestuurd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.