Universiteit Leiden

nl en

Heb jij je al aangemeld voor een van de Let’s connect-webinars?

4 april 2022

Wil jij je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? HRM organiseert de komende weken drie interessante Let’s connect-webinars die bijdragen aan een open gesprek. Alle medewerkers van de universiteit kunnen deelnemen, hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Over de webinars
 

Effectief communiceren: aansluiten bij de taal van een ander
In dit webinar leer je over verschillende communicatiestijlen en hoe om te gaan met mensen die een andere stijl hanteren 

The Active Bystander
Dit webinar gaat in op hoe je kunt reageren wanneer je getuigen bent van ongewenst gedrag 

Wat weerhoudt je van feedback geven?
In dit webinar sta je stil bij wat jou weerhoudt van het geven van feedback en geeft handvatten hoe je vaker feedback kunt inzetten. 

Opzet van de webinars: leren van en met elkaar 

De webinars duren anderhalf uur. In ieder webinar gaan we de diepte in én krijg je de mogelijkheid om met andere collega’s te oefenen. Je krijgt tips en handvatten om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken.  
Schrijf je in voor een van deze webinars en laat je inspireren hoe je jouw gespreksvaardigheden kunt verdiepen en verbeteren. 

Over Let's connect 

Deze webinars zijn onderdeel van de Let's Connect toolkit. De toolkit biedt medewerkers interessante artikelen, trainingen en gesprekstools om vaardigheden te ontwikkelen om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken. Erg belangrijk, want het is een van de ambities uit ons strategisch plan: Universiteit Leiden wil blijven bouwen aan een gezonde, betrokken en lerende gemeenschap. Waar we in open gesprekken en met respect voor elkaar actief samenwerken en bijdragen aan het waarmaken van onze ambities.  

Wil je meer handvatten en inspiratie voor een open gesprek? Kijk dan op de Toolkit Let’s Connect. Inloggen doe je met je ULCN-account.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.