Universiteit Leiden

nl en

Meld je aan: webinars om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen

4 april 2022

Om onze communicatieve vaardigheden nog verder te ontwikkelen organiseert HRM komende weken drie interessante Let’s connect-webinars die bijdragen aan een open gesprek. Deze sessies zijn voor alle medewerkers van de universiteit.  

In ieder webinar gaan we de diepte in én je krijgt de mogelijkheid om met andere collega’s te oefenen. Je krijgt tips en handvatten die helpen on om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken.  

Schrijf je in voor één van deze webinars en laat je inspireren hoe je jouw gespreksvaardigheden kunt verdiepen en verbeteren. 

Deze webinars zijn onderdeel van de Let's Connect toolkit. De toolkit biedt medewerkers interessante artikelen, trainingen en gesprekstools om vaardigheden te ontwikkelen om open met elkaar in gesprek te gaan. Zodat we samen kunnen werken aan een veilige, inclusieve en prettige werkomgeving waarin we nieuwsgierig zijn naar elkaar, naar elkaar luisteren en actief samenwerken. Erg belangrijk, want het is een van de ambities uit ons strategisch plan: Universiteit Leiden wil blijven bouwen aan een gezonde, betrokken en lerende gemeenschap. Waar we in open gesprekken en met respect voor elkaar actief samenwerken en bijdragen aan het waarmaken van onze ambities.  

Wil je meer handvatten en inspiratie voor een open gesprek? Kijk dan op de Toolkit Let’s Connect. Je vindt de toolkit op letsconnect.universiteitleiden.nl. Inloggen doe je met je ULCN-account. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.