Universiteit Leiden

nl en

Ontspannen de zomer in? Organiseer je zomerevent op The Rooftop Garden!

26 april 2022

Na het grote succes van de Camping Campus van vorig jaar brengen we dit jaar The Rooftop Garden.

Van 27 juni t/m 8 juli 2022 wordt de binnentuin van Wijnhaven omgetoverd tot een chic festivalterrein. Tussen de bijzondere skyline en de dynamiek van het centrum van Den Haag zorgen we voor een oase van rust. In een groene ontspannen omgeving kun je genieten van het echte tuingevoel, het buitenleven, waar je ontspannen van een kop koffie, een gezonde lunch, een goed glas wijn of een diner geserveerd kan krijgen. 

Op The Rooftop Garden worden ook dit jaar verschillende evenementen georganiseerd zoals een diploma-uitreiking en het FGGA Zomerfeest. Maar er zijn nog een aantal dagen vrij om te reserveren. 

The Rooftop Garden boeken

Het terrein is te boeken vanaf 2 tot 200 personen. Bij een evenement vanaf 50 personen kan The Rooftop Garden exclusief worden geboekt. Als er meerdere partijen tegelijkertijd plaatsvinden, overleggen we hoe we dit het best kunnen doen. Op 5 en 6 juli is het terrein al exclusief geboekt, overige dagen zijn nog bespreekbaar.

Er zijn meerdere (overdekte) terrassen en de catering kan op maat verzorgd worden. Vanzelfsprekend denken we graag mee over activiteiten die passen bij de reservering, dit alles in goed overleg met het UFB.  

Voor het gebruik van The Rooftop Garden vragen we een kleine fee om gezamenlijk de kosten te kunnen dragen. Deze fee wordt met de organiseerde partij afgestemd. Studieverenigingen betalen alleen de cateringkosten.  

In het kort

The Rooftop Garden: 27 juni t/m 8 juli 2022 Openingstijden: 12.00 – 20.00 uur
(Ochtenden in overleg bespreekbaar)
Locatie: Binnentuin Wijnhaven, Turfmarkt 99 Den Haag.

Als je een reservering wilt plaatsen, laat het ons weten zodat we de beschikbaarheid kunnen controleren en samen de details kunnen doornemen.  

We hopen jullie te zien op The Rooftop Garden in Wijnhaven.
Voor vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met: 

Eveline van Boxel e.w.van.boxel@fgga.leidenuniv.nl / 06 – 1863 4746
of Victor Koppelmans v.n.j.koppelmans@fgga.leidenuniv.nl / 06 – 5424 2842 of

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.