Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad?

11 april 2022

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er tijdens de vergadering van de Faculteitsraad wordt besproken? De vergaderingen van de Faculteitsraad zijn openbaar. De eerstvolgende vergadering is op donderdag 14 april 2022 van 15:00-17:00 uur in Teams. 

Agenda donderdag 14 april 2022

April betekent Onderwijs- en Examenregeling in de FR cyclus. Na de Universiteitsraad en de opleidingscommissies is de Faculteitsraad aan zet voor een laatste check op deze belangrijke documenten. In het eigen vooroverleg van de FR was er verder uitgebreid aandacht voor de ontwikkelingen rondom het Visie- en Strategie Plan (VSP) en welke rol we als medezeggenschap kunnen spelen in deze ontwikkelingen.

Openbare vergaderingen

De Faculteitsraad wil zo transparant mogelijk zijn naar de achterban en nodigt je uit om bij de vergaderingen aanwezig te zijn. Daarom wordt voortaan vooraf de agenda op de medewerkerssite en studentensite gepubliceerd en worden achteraf de besluiten gepubliceeerd op de Faculteitsraad website.

Website Faculteitsraad

Je kunt als medewerker of student alle informatie vinden op de Faculteitsraad website. Ben je nieuwsgierig naar wat er eerder werd besproken in de raadsvergaderingen? Je vindt alle notulen terug op deze site. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.