Universiteit Leiden

nl en

Meld je kind aan voor de Summerschool Junior van de universiteit

16 mei 2022

Het Wetenschapsknooppunt Leiden organiseert van maandag 11 juli tot en met donderdag 14 juli 2022 de eerste Leidse Summerschool Junior in het kader van de Leiden European City of Science. Is jouw kind leergierig en ook extra nieuwsgierig? Geef hem of haar dan nu op!

Voor wie is de Summerschool?

Summerschool Junior is voor kinderen die op dit moment in groep 6 tot en met 8 zitten. Kinderen die pas na de zomer naar groep 6 gaan, kunnen niet meedoen. In totaal kunnen in totaal 32 kinderen meedoen aan de Summerschool. UItzonderingen op de toelating zijn helaas niet mogelijk. 

Programma Summerschool Junior

De kinderen ontdekken vier dagen lang de boeiende wereld van wetenschap en onderzoek. Dit doen we op een prachtige locatie in het centrum van Leiden, namelijk het P.J. Vethgebouw. Daarnaast gaan we samen ook op pad naar o.a. de Hortus Botanicus en het Rijksmuseum van Oudheden. Gedurende deze vier dagen genieten we met zijn allen van een geheel verzorgd en leerzaam programma. 

Kosten en aanmelding

Summerschool Junior kost per kind 150 euro. Na aanmelding ontvang je automatisch een link om deze kosten te betalen via iDeal. De inschrijving is definitief als de betaling is voldaan. In dit bedrag zitten de kaartjes, materialen en limonade. Lunch nemen de kinderen zelf mee. 

Aanmelding is mogelijk via het online aanmeldformulier. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, meld je dan aan voor de reservelijst via wetenschapsknooppunt@iclon.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.