Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Student-assistent communicatie (20 uur)

23 mei 2022

Het team Communicatie & Marketing (C&M) van de faculteit Governance and Global Affairs is op zoek naar twee Student-assistenten communicatie (16 -20 uur)

De afdeling communicatie & marketing is verantwoordelijk voor zowel de werving van toekomstige studenten als de communicatie naar medewerkers en huidige studenten en alumni. Ook het naar buiten brengen van onderzoeksresultaten en verworven subsidies van wetenschappers is een belangrijk onderdeel van deze afdeling. Het team C&M is verantwoordelijk voor de websites en de sociale media kanalen van FGGA. Daarnaast worden er veel evenementen bedacht en georganiseerd, zoals de diploma-uitreiking, seminars en wervende activiteiten.

Werkzaamheden

Als student-assistent maak je onderdeel uit van een enthousiast team, bestaande uit zeven vaste medewerkers en twee student-assistenten.
De werkzaamheden bestaan uit:
- Het schrijven van artikelen voor de website;
- Het maken en aanpassen van artikelen en webpagina’s binnen het CMS-systeem;
- Content creëren voor sociale media;
- Het maken van promotiemateriaal binnen de huisstijl van FGGA;
- Het helpen bij evenementen;
- Het opmaken van digitale nieuwsbrieven;
- Meedenken met communicatie-campagnes.

Profiel

Ben jij een student binnen de FGGA, wil je alle aspecten van het communicatie-vak leren en deel uit maken van het leukste team van de Universiteit Leiden?
Dan zijn we op zoek naar jou! Verder ben je:
- Betrokken en nieuwsgierig;
- Creatief;
- Bekend met CMS systemen (of er nieuwsgierig naar);
- Op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent sociale media;
- Ervaren met het maken en editen van korte video’s (of nieuwsgierig hiernaar)
- Je hebt een vlotte pen;
- Je bent nauwkeurig.

Wij bieden

Een functie voor 20 uur. Aanstelling vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is vanaf circa 1 augustus. Werktijden worden in overleg bepaald. Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten. We willen graag studenten die minimaal een jaar beschikbaar zijn.

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Judith van Doorn, communicatie-adviseur FGGA.

Solliciteren

Sollicitaties vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 24 juni gestuurd worden naar: j.e.van.doorn@fgga.leidenuniv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.