Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Collegezalengebouw gesloten vanaf 20 juni 2022

13 juni 2022

Vanaf maandag 20 juni t/m vrijdag 26 augustus 2022 is het Collegezalengebouw gesloten. De collegezalen en het restaurant worden gemoderniseerd, en de beheervleugel en huidige entree worden gesloopt. De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat het onderwijs door kan blijven gaan. Naar verwachting is de renovatie in 2023 gereed.

Nieuwe entree en balkon

In de eerste fase van de renovatie krijgt het Collegezalengebouw een nieuwe entree en wordt de gevel op de 1ste verdieping aan de restaurantzijde vernieuwd. De entree van het Collegezalengebouw komt te liggen aan het toekomstige campusplein. Door middel van een brede, uitnodigende, trap kom je het gebouw straks binnen op de 1ste verdieping.

Nieuwe plek voor Aesculapius, Chemisch Dispuut Leiden en LIFE

Vanwege de renovatie zijn de studieverenigingen Aesculapius, Chemisch Dispuut Leiden en LIFE verhuisd naar het LMUY. Zij hebben een mooie plek gekregen in de doorgang van het Huygens naar het LMUY.

Vragen?

Neem dan contact op met de servicedesk via email of telefonisch via: 071 527 6400.

Impresse van het Collegezalengebouw
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.