Onderwijs

Docent? Zoek mee naar gemotiveerde (aankomende) masterstudenten voor het Leiden Leadership Programme

30 juni 2022

Voor het Leiden Leadership Programme, het honoursprogramma voor masterstudenten, zoeken wij gemotiveerde (aankomende) masterstudenten. We zijn op zoek naar een diverse groep studenten en we hopen dat je ons daarbij kunt helpen. We zouden je willen vragen om studenten die in jouw ogen geschikt kunnen zijn te wijzen op het programma. Hierbij gaat het ons met name om het aansporen van studenten die misschien net dat zetje in hun rug nodig hebben om zich voor een honoursprogramma aan te melden.

Leiden Leadership Programme

Het LLP is een honoursprogramma van 15 EC dat plaatsvindt tussen november en juni. In dit programma worden studenten door middel van seminars, vaardigheidstrainingen en het uitvoeren van een praktijkopdracht toegerust met de nodige kennis, inzichten en vaardigheden op het gebied van leiderschap om zo hun maatschappelijke impact te vergroten. De perfecte voorbereiding op hun carrière!

Aanmelden

De inschrijving voor het programma vindt plaats tussen 1 en 30 september 2022. Studenten kunnen persoonlijk geïnformeerd worden wanneer de inschrijving opengaat als ze zichzelf aanmelden via dit formulier.

LLP Oriëntatieseminar | 19 september

We nodigen de studenten van harte uit om op maandag 19 september het LLP oriëntatieseminar bij te wonen, tussen 17:15-19:00 of tussen 19:15-21:00. Tijdens het oriëntatieseminar krijgt de student een goed beeld van het LLP en is er ruimte om vragen te stellen. Studenten kunnen zich hiervoor aanmelden via dit formulier.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.leadership.leidenuniv.nl of mail met leadership@ha.leidenuniv.nl