Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Meld je aan voor het Vidi-webinar op 25 augustus

25 juli 2022

Het NWO Vidi-programma is voor onderzoekers die 3-8 jaar na afronding van hun promotie, postdoctorale onderzoekservaring hebben gedaan. Ook hebben zij laten zien dat ze onafhankelijk innovatieve onderzoeksideeën hebben gegenereerd en uitgevoerd.

Kom jij in aanmerking en ben je van plan een aanvraag te schrijven voor de deadline van 4 oktober of volgend jaar ? Kom dan op 25 augustus naar de webinar. Het Grant Development Team geeft -samen met een laureaat en commissielid- uitleg over het proces en tips voor het schrijven van een succesvolle aanvraag.

Aanmelden

Bekijk het programma en schrijf je in.  

NWO Vidi informatie bijeenkomst (webinar)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.