Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Carline & Lorena uit en Siuman & Stefanie in het evenementencomité

7 juli 2022

Carline en Lorena
Carline en Lorena nemen afscheid van het evenementencomité

Borrelen kunnen wij wel, we zijn niet voor niets het evenementencomité! Nog één keer allemaal samen voordat we Carline en Lorena uitzwaaien en hen bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Carline was als voorzitter de sturende kracht achter het comité en zorgde dat alles op rolletjes liep. Nu zal ze zich gaan richten op haar promotieonderzoek en het voortzetten van plannen met de promovendicommissie. Lorena heeft zich ontpopt als enthousiaste uitnodigingenschrijfster en online pubquiz-presentatrice. Nu gaat ze terug naar Spanje en gaat vanuit daar op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderzoeksveld. Het maakt haar niet zo veel uit waar dat is, de kans dat ze dus (ooit) weer terugkomt naar Leiden is aanwezig!

Nogmaals: het was niet alleen heel prettig met jullie samenwerken, het was vooral heel gezellig en we zullen jullie missen in ons team.

Gelukkig krijgen we versterking! Naast Iris, Camila en Jochanan, verwelkomen we nu Siuman en Stefanie als nieuwe leden van het evenementen comité. We zijn ontzettend blij dat jullie willen helpen bij het organiseren van de toekomstige feestjes en activiteiten.

Of het nu gaat om het succes wensen van Carline en Lorena in hun toekomstige plannen of juist om het welkom heten van onze nieuwe party-planners, ik kan niets anders zeggen dan proost!

Tirza, namens het evenementencomité

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.