Universiteit Leiden

nl en

ICT

Maak een ORCID aan en registreer deze in LUCRIS

3 augustus 2022

De Universiteit Leiden vraagt aan alle onderzoekers een ORCID (Open Researcher and Contributor Identifier) aan te maken en deze ORCID te registreren in LUCRIS. ORCID is een internationaal systeem waarmee wetenschappelijke auteurs op een eenduidige en permanente manier kunnen worden geïdentificeerd. Hiermee kan je de zichtbaarheid van je wetenschappelijke werk vergroten. Nog geen ORCID?  Aanmaken kan eenvoudig via https://orcid.org/register. Dit kost normaal gesproken minder dan 5 minuten. Het registreren van de ORCID in LUCRIS wordt uitgelegd in deze korte handleiding (pagina 1-2) of in deze video tutorial.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de Bibliotheek.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.