Facilitair, Organisatie

Student-Assistent ondersteuning POPcorner The Hague en organisatie Studentpanelgesprekken

15 augustus 2022

Het team Kwaliteitsafspraken, afdeling Onderwijs & Onderzoek (O&O), van de Faculteit Governance & Global Affairs, zoekt een

De omgeving

Binnen het team Kwaliteitsafspraken werken de beleidsmedewerker, projectcoördinator en drie student assistenten aan de implementatie van de FGGA brede projecten en leggen verantwoording af aan de Vice-Decaan. Het team werkt nauw samen met de afdeling Communicatie. Daarnaast voeren de instituten/opleidingen eigen projecten uit, ondersteund door het team Kwaliteitsafspraken waar nodig. In grotere context wordt verantwoording afgelegd aan het Faculteitsbestuur, de medezeggenschap en de centrale dienst Strategie en Academische Zaken (SAZ).

De werkzaamheden

POPcorner The Hague
POPcorner is een plek waar voor en door studenten wordt gebouwd aan een inclusieve community. Jij ondersteunt het team met de organisatie van een aantal activiteiten. POPcorner The Hague is een samenwerkingsverband tussen de drie grote faculteiten van Campus Den Haag: FGW, FSW en FGGA. Je werkt dus samen met collega’s uit de andere faculteiten. Het team bestaat uit een coördinator, twee coaches en twee studentassistenten. POPcorner The Hague bestaat nog maar één jaar. Er wordt nog volop ontwikkeld, waar jij een waardevolle bijdrage aan kunt leveren! Jouw taken bestaan uit:

· Student engagement: ondersteuning in ontwikkeling en organisatie van de nieuwe projecten Campus Covey Programme en Creative Exchange
· Website: agenda van de events up to date houden m.b.v. Formdesk
· Ondersteuning waar nodig

Studentpanelgesprekken
Als rapporteur organiseer jij samen met de voorzitter (collega student assistent) de jaarlijks te houden studentpanelgesprekken voor zes FGGA opleidingen om de effecten van de maatregelen Kwaliteitsafspraken te meten. Een uitgelezen kans om de faculteit beter te leren kennen en jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen! Jullie werken hierin samen als een team en volgen een training gesprekstechnieken. De taken bestaan uit:

· Voorbereidende gesprekken met de opleidingen en opleidingscommissies (OLC’s)
· I.s.m. de OLC’s werven van studentpanelleden
· Organiseren van de studentpanelgesprekken
· Voorzitten van de studentpanelgesprekken
· Rapportage en terugkoppeling naar opleidingsbesturen en faculteitsbestuur

Profiel

Ben jij een gevorderde student bij FGGA, heb je affiniteit met het thema Studentenwelzijn en vind je werken in een universitaire omgeving interessant? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken. Daarnaast:

· Ben je een betrokken en initiatiefrijke collega;
· Kun je goed plannen en organiseren;
· Ben je pro-actief en resultaatgericht;
· Kun je goed werken in teamverband
· Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands;
· Heb je goede vaardigheden in Microsoft Office;

Beschrijving organisatie

De afdeling O&O is onderdeel van het Faculteitsbureau van de FGGA en ondersteunt met haar diensten de instituten en opleidingen op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Wij bieden

Plek voor een student-assistent voor max. 0,3 fte (12 uur/week). Inhuur vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is van 12 september 2022 tot 1 september 2023. Werktijden worden in overleg bepaald.

Op het Faculteitsbureau van FGGA wordt hybride gewerkt, met een minimum van 40% op locatie. Hiervoor is het nodig dat je een laptop/pc hebt met de mogelijkheid tot het doen van (video)calls. Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten (min. SA2 €2110 en max. SA3 €2260 bij een 38-urige werkweek).

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Audrey Aijpassa, Beleidsmedewerker Onderwijs, afdeling O&O, FGGA: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Sollicitaties vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 28 augustus 2022 gestuurd worden naar: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.