Universiteit Leiden

nl en

Doe de Happy Werkscan tijdens de Week van de Loopbaan

6 september 2022

Wil je je oriënteren op een vervolgstap in je carrière? Of wil je onderzoeken of je huidige functie nog steeds bij je past? Heb je bepaalde kwaliteiten die je op je werk verder zou willen ontwikkelen? Meld je aan voor de gratis Happy Werkscan.

Happy Werkscan

Met de Happy Werkscan onderzoeken we of je een volgende stap wilt maken of dat je goed zit in je werk. Het geeft inzicht in jouw ambities in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Na de scan ontvang je een rapport die goed laat zien of je in balans zit in je huidige functie. De gratis scan is beschikbaar tijdens de Week van de Loopbaan van 12 t/m 17 september.  

Inschrijven

Geïnteresseerd? Meld je aan via coaching@bb.leidenuniv.nlNa je aanmelding ontvang je in de week van 12 september toegang tot de Happy Werkscan.

Alvast zelf aan de slag

Ben je aan het oriënteren en wil je alvast zelf aan de slag? Op het Careerplatform (inloggen met je ULCN-account) vind je tools over loopbaanoriëntatie, zoals: 

  • Maak een persoonlijk talentenprofiel
    Talent zegt iets over jouw potentieel. Maar misschien heb je het niet eens in de gaten waar je goed in bent? Vraag je omgeving wat zij voor talenten zien in jou.
  • Je werkplezier in beeld
    Je hebt het prima naar je zin, maar af en toe vraag je jezelf af of je nog voldoende plezier uit je werk haalt. Vul de vragenlijst in om meer inzicht in je werkplezier te krijgen.
  • Visualiseer jouw ideale werkdag
    Heb je een eigen werkruimte nodig? Wil je veel reizen? Werk je graag samen in een team? Als alles mogelijk zou zijn, hoe zou jouw ideale werkdag er dan uitzien?

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.