Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Kom op 5 oktober naar het symposium Duurzaamheid en Ondernemingsrecht

23 september 2022

Op 5 oktober 2022 vindt in Leiden een symposium plaats over Duurzaamheid en Ondernemingsrecht. De organisatoren van dit symposium zijn het tijdschrift Onderneming en Financiering (Boom juridische uitgevers Den Haag) en de afdeling Ondernemingsrecht van de Universiteit Leiden in samenwerking met het Leidse Business & Law Research Network.

Tijdens het symposium komen verschillende actuele thema’s rond duurzaamheid en ondernemingsrecht aan bod. Die thema’s zijn verslaggeving en transparantie over duurzaamheid door ondernemingen (in samenhang met hun governance), duurzaamheid en aansprakelijkheid van ondernemingen, en duurzaam ondernemen en duurzame financiering.

Lees meer over het symposium op de website van PAO Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.