Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Oproep Tiele-fellowships 2023

19 september 2022

Het fellowshipprogramma van de Tiele-Stichting is ontwikkeld om onderzoek op het terrein van boeken en lezen in Nederland en Vlaanderen te bevorderen. Jaarlijks worden twee Tiele-fellows financieel en wetenschappelijk ondersteund door de Stichting. Het stipendium bedraagt EUR 1.500,- per maand, gedurende één en maximaal twee maanden. Het onderzoek moet worden uitgevoerd in het jaar 2023. De fellows kunnen, afhankelijk van de aard van het onderzoek en in overleg, een werkplek krijgen bij een van de instellingen die verbonden zijn aan de Tiele-Stichting. Een wetenschappelijk adviseur, eveneens uit het netwerk van de Tiele-Stichting, begeleidt het project.

Aanvragen moeten vóór 1 oktober 2022 worden verstuurd naar info@tiele-stichting.nl. Het fellowshipprogramma staat open voor iedereen met aantoonbare wetenschappelijke capaciteiten. Een voltooide promotie is geen voorwaarde.

Zie voor meer informatie over de aanvraagprocedure onze website. Bij vragen kunt u contact opnemen via info@tiele-stichting.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.