Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Rob van den Wijngaard neemt afscheid van de Universiteit Leiden

7 september 2022

Na ruim 32 jaar in verschillende functies bij de Universiteit Leiden en het LUMC, neemt Rob van den Wijngaard op 1 november aanstaande afscheid van de Leidse universitaire gemeenschap. Per die datum start hij als Sectormanager Organisatieontwikkeling, Datagedreven werken en Innovatie bij Hofmeier.
 
Rob van den Wijngaard heeft in zijn loopbaan binnen de universiteit verschillende grote verandertrajecten geleid op het gebied van administratieve ondersteuning, waaronder de totstandkoming van het FSSC en het PSSC en de latere samenvoeging van deze in het ASSC. Sinds de oprichting van het ASSC op 1 januari 2021 was hij directeur van dit expertisecentrum. 
 
Het College van Bestuur bedankt Rob van den Wijngaard voor zijn enorme inzet, enthousiasme en visie op de inrichting en organisatie van administratieve systemen en processen. Rob heeft met zijn continue zoektocht en inzet om administratieve processen en systemen -die zo vanzelfsprekend lijken- te professionaliseren, een betekenisvolle bijdrage geleverd aan onze universiteit. We wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe werkomgeving.  
 
De werving van een nieuwe directeur ASSC start op korte termijn.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.