Universiteit Leiden

nl en

Volg HOVO-colleges met korting

26 september 2022

Het Hoger Onderwijs Voor Ouderen (HOVO) biedt colleges aan op universitair niveau voor mensen van vijftig jaar en ouder. Het aanbod bestaat uit collegereeksen op het gebied van de geesteswetenschappen, de sociale wetenschappen en de natuurwetenschap.

Colleges bijwonen tegen een gereduceerd tarief 

Ben je een medewerker van de Universiteit Leiden en wil je een collegereeks volgen? Dan betaal je maar 50% van het HOVO-collegegeld. Zo kun je tegen een gereduceerd tarief colleges bijwonen over vakgebieden, zoals filosofie, kunst en cultuur, literatuur en taal, en natuurwetenschappen en wiskunde.

Meld je aan

Wil je met korting HOVO-colleges volgen? Bekijk het collegeaanbod op de website, lees de voorwaarden en schrijf je in via het aanmeldformulier.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.