Universiteit Leiden

nl en

Facilitair, Onderwijs, Sociaal

Kom 6 oktober naar de LTC lunchbyte

28 september 2022

Wat komt er allemaal bij kijken om jouw tentamen af te kunnen nemen? Wat moet je doen als docent en wat doen anderen? Wie doet wat en bij wie kun je terecht met jouw vragen over de logistiek rond tentamens. In deze lunchbyte willen we uitleg geven over het ‘tijdpad tentamens’ (zie de MS TEAMS omgeving: LCT – toetsing). 

Donderdag 6 oktober van 12.00 tot 12.45 uur zullen we, onder het genot van een lunch, de logistiek rond tentamens toelichten en jouw vragen beantwoorden. Wij nodigen je van harte uit deze lunchbyte bij te wonen fysiek of online.

De lunchbyte is voor alle (nieuwe) docenten en onderwijsondersteunende medewerkers binnen de FdR en is voor iedereen toegankelijk. Het zal plaatsvinden in zaal 102 (Sterrewacht) en is ook hybride bij te wonen via de LTC | Learning and Teaching Community (MS Teams). Er zal voor een vegetarische lunch worden gezorgd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.