Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie, HR

Meld je aan voor de LTC Lunchbyte: Training en professionalisering van werkgroepdocenten

19 oktober 2022

Op donderdag 3 november van 12:00-13:00 zal de tweede lunchbyte van het jaar plaatsvinden. Tijdens deze lunchbyte zullen we inzoomen op de werkcolleges binnen de faculteit worden aangeboden. Wat zijn de leerbehoeften van (vaak jonge) werkgroepdocenten en hoe kunnen wij ze daarin voorzien? 

Ghislaine Voogd zal vanuit het LTC een korte presentatie geven over een training die zij afgelopen jaar heeft ontwikkeld en aangeboden binnen verschillende vakken. De training is speciaal ontwikkeld om werkgroepdocenten wat handvatten aan te bieden wanneer het gaat om het activerend verzorgen van een werkgroep. De reacties op de training zijn tot dusver erg positief. Docent Michael Klos zal als gastspreker wat komen vertellen over zijn ervaringen met de training voor werkcollegedocenten van het vak Methoden en Technieken van de Rechtswetenschappen. 

De lunchbyte is toegankelijk voor alle medewerkers en studenten aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

De lunchbyte zal plaatsvinden in KOG B.014 en is ook hybride bij te wonen via de LTC | Learning and Teaching Community (MS Teams). Er zal voor een vegetarische lunch worden gezorgd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.