Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

(Nieuwe) profielfoto nodig? Kom naar de fotoshoots voor medewerkers!

21 oktober 2022

Heb je nog geen (of een verouderde) foto op je medewerkersprofiel op de universitaire website? In oktober en november is een professionele fotograaf (Arash Nikkah) aanwezig om nieuwe profielfoto’s voor medewerkers van de Faculteit Geesteswetenschappen te maken.

Alle beschikbare momenten zijn geboekt. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een foto te komen laten maken, omdat de fotograaf genoeg tijd moet hebben voor iedere foto. Wil je op de hoogte blijven van de volgende fotoshoot? Neem dan contact op met webredactie@hum.leidenuniv.nl.

Let op: deze fotoshoots zijn uitsluitend voor medewerkers van de Faculteit Geesteswetenschappen. UFB'ers werkzaam in het WSD-complex zijn ook uitgenodigd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.