Universiteit Leiden

nl en

Open call voor kunstcampagne 'PERSPECTIFY: an imperfect art exhibition'

25 oktober 2022

Stuur jouw kunstwerk in

Het project onderzoekt perfectionisme, het stellen van verwachtingen, prestatiedruk en meer. Via onze kunstcampagne 'PERSPECTIFY' willen we je aanmoedigen om na te denken over onderwerpen als wat wordt gedefinieerd als een 'succesvolle student', het stellen van normen in de academische wereld en perfectionisme. We zijn op zoek naar kunstinzendingen die deze onderwerpen weerspiegelen van studenten en medewerkers! De tentoonstelling staat open voor elk type kunst (beeldhouwkunst, video, schilderkunst, muziek), hoewel er enkele beperkingen gelden. Je kunt je hier inschrijven. De aanmeldingen sluiten op vrijdag 28 oktober.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.