Universiteit Leiden

nl en

Maak een teamfoto op gekke (kerst) truiendag!

15 november 2022

8 december in de Global Lounge

Beste collega,

Heb je ook een leuk team en wil je dat laten zien? Heb je een kerstkaart nodig of teamshirts? Ga dan op donderdag 8 december samen met je team of afdeling op de foto! Dit kan natuurlijk niet zomaar in een gewone outfit. Het thema is: gekke truiendag. Jouw teamleden moeten dus op zoek naar een foute kersttrui, een felgekleurde sweater of vintage vest. Als het maar uit de toon valt of anders  is dan je normaal zou dragen.  

De foto wordt door een professionele fotograaf gemaakt. Je ontvangt een mooie teamfoto die je zowel digitaal als voor drukwerk kunt gebruiken.

Dus duik je kast in voor een gekke (kerst)trui, mobiliseer jouw team op 8 december en geef je op via het formulier. Kies een tijdslot en ga met je team op de foto. De foto wordt eenmalig verstuurd naar de contactpersoon, die zich heeft opgegeven in dit formulier. De fotoshoot vindt plaats tussen 9:40 en 17:00 uur in de Global Lounge.

Registreer je team

Gekke truien dag 8 december
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.