Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Nieuwe ZonMw subsidieoproep 'hiv-genezing voor iedereen' geopend. Deadline aanmelding is 1 november 2022

19 oktober 2022

Deelname aan de Sandpit workshop (9-13 januari 2023) is een vereiste om kans te maken op financiering. Aanmelden kan tot dinsdag 1 november 2022.

Website Sandpit workshop 'Hiv-genezing voor iedereen'

Jaarlijks raken er wereldwijd 1,5 miljoen mensen geïnfecteerd met hiv en sterven 650.000 mensen aan aids. In de behandeling van hiv worden belangrijke stappen gezet, maar de échte doorbraak is er nog niet.

NWO en Aidsfonds willen dat veranderen. In deze subsidieoproep staat interdisciplinaire samenwerking centraal. NWO zoekt niet alleen wetenschappers binnen, maar juist óók buiten het hiv-veld. Denk daarbij aan sociale en geesteswetenschappers, datawetenschappers en technische wetenschappers. 

Lees meer>>

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.