Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Erasmus+ Call 2023 en Programmagids 2023 gepubliceerd

5 december 2022

De officiële Programmagids Erasmus+ 2023 en de deadlines voor subsidieaanvragen voor de Call 2023 zijn door de Europese Commissie gepubliceerd. In de Programmagids vind je de details van alle Erasmus+ programma’s op het gebied van individuele mobiliteit en internationale samenwerking, waaronder International Credit Mobility, Virtual Exchanges, Partnerships for Cooperation, en Jean Monnet. De deadlines voor de verschillende programma’s zijn als volgt:

Jean Monnet Actions and Networks 14 februari
Erasmus Mundus Joint Masters  16 februari
Erasmus Mundus Design Measurements 16 februari
Capacity Building    16 februari
Cooperation Partnerships 22 maart
Virtual Exchanges   26 april
Alliances for Innovation 3 mei


Contact

Neem tijdig contact op met de subsidieadviseur voor onderwijssubsidies, Kathelijne Smits via EduGrants@sea.leidenuniv.nl, als je van plan bent een aanvraag in te dienen. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Onderwijssubsidie op de medewerkerswebsite. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.