Universiteit Leiden

nl en

In memoriam: Margreet Zandbergen

8 december 2022

Helaas is na een korte ziekteperiode onze fijne collega Margreet Zandbergen overleden.  

Margreet is in maart 2022 gestart als coördinator trainingen, opleidingen en congressen bij JPAO. In de korte periode dat ze bij ons heeft gewerkt heeft ze een warm plekje in ieders hart gekregen. Altijd vrolijk en met een stralende lach, enorm betrokken met het werk en de collega’s. Margreet was een harde werker en je kon op haar bouwen. Zij heeft diverse projecten naar volle tevredenheid van verschillende opdrachtgevers met een mooi eindresultaat weten af te ronden.

Ze had erg veel zin om samen met het team invulling te geven aan de op te zetten Leiden Law Academy. Margreet dacht in kansen en zag veel mogelijkheden om dit met elkaar tot een succes te brengen. Tot op het laatste moment wilde ze nog betrokken blijven bij het reilen en zeilen van onze afdeling. Zoals ze zelf zei: “Ik ben nog gewoon onderdeel van de maatschappij.”

Ze was een echte levensgenieter en genoot graag met vrienden van lekker eten en een drankje. Altijd vol enthousiasme en in detail vertelde Margreet over de mooie reizen die zij heeft gemaakt.
Op het strand en tijdens het zeilen vond Margreet haar ontspanning.

Je was een rots in de branding
en koerste recht door zee
Je trotseerde storm en golven
alleen had je de wind niet mee

We gaan de energie en alle ideeën van Margreet ontzettend missen.
Wij wensen de familie van Margreet heel veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.