Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Voeg de Nationale Studenten Enquête banner toe aan je e-mailhandtekening

23 januari 2023

Op 20 januari ontvingen alle studenten van Universiteit Leiden een uitnodiging voor deelname aan de Nationale Studenten Enquête (NSE). De NSE is voor de Universiteit Leiden een belangrijk feedbackinstrument. Door de enquête in te vullen helpen studenten ons het onderwijs en voorzieningen te verbeteren. Het is voor de universiteit belangrijk dat zoveel mogelijk studenten de enquête invullen.

Heb je per mail veel contact met studenten? Voeg dan de banner toe aan je e-mailhandtekening, zodat we samen zo veel mogelijk studenten op de hoogte brengen van de NSE. Sla onderstaande afbeelding met een klik op de rechtermuisknop op, kies voor 'afbeelding opslaan'. De enquête loopt door tot 12 maart, dan kun je de banner weer verwijderen uit je e-mailhandtekening.

Nationale Studentenenquete emailbanner

Over NSE

De kwaliteit van de opleidingen wordt continu gecontroleerd. Dat doen zowel medewerkers van de opleidingen en faculteiten (interne kwaliteitszorg) als externe deskundigen (externe kwaliteitsbeoordeling). De uitkomsten van de controles helpen de universiteit de opleidingen verder te verbeteren. Onderwijsevaluaties zoals de jaarlijkse NSE zijn hier ook onderdeel van.

Meer weten over de NSE in het algemeen? Alle achtergrondinformatie vind je op de studentenwebsite.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.