Universiteit Leiden

nl en

Het Learning & Development aanbod heeft een nieuwe jas

21 februari 2023

Wil je jouw (persoonlijk) leiderschap of professionele vaardigheden ontwikkelen? Vanaf nu zijn alle diensten en het volledige cursusaanbod van HRM Learning & Development beschikbaar in één handig overzicht. Naast het actuele leiderschapscurriculum vind je hier ook het aanbod voor phd’s en promovendi en wordt uitgelegd wat de loopbaanadviseurs van HRM voor je kunnen betekenen.

Altijd actueel

Het overzicht is altijd actueel met daarin alle activiteiten naast het reguliere aanbod. Denk bijvoorbeeld aan: trainingen i.h.k.v. sociale veiligheid, webinars en toepassingen van de Let’s connect! Toolkit. Tip: zet de link in je favorieten en deel deze met collega’s.

Feedback

De komende tijd wordt het format verder verrijkt en verbeterd. Heb je concrete verbetersuggesties voor de nieuwe website of mis je bepaalde informatie? Mail jouw input dan naar HRM.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.