Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Oproep voor input op interim evaluatie Horizon Europe

3 februari 2023

De Europese Commissie is bezig met het verzamelen van input voor de interim evaluatie van het Horizon Europe programma. De uitkomsten van deze evaluatie zullen gebruikt worden in de verdere vormgeving van Horizon Europe en input zijn voor toekomstige Europese kaderprogramma’s. Participatie van onderzoekers uit de sociale- en geesteswetenschappen in dit programma blijft relatief achter en is niet verbeterd in vergelijking met de voorganger van Horizon Europe, Horizon 2020. Dit maakt het van belang eventuele drempels voor geesteswetenschappers om in het programma te participeren met de Europese Commissie te delen. Dit kan door, vóór donderdag 23 februari, deze online vragenlijst in te vullen.   

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.