Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Meld je aan voor de Summer School Wetenschapscommunicatie 2023

9 februari 2023

Wil je leren hoe je je onderzoek kunt communiceren met andere publiekskringen dan alleen die van de wetenschap zelf? Van 3 tot 7 juli 2023 organiseert de onderzoeksgroep Science Communication and Society van de Universiteit Leiden een summer school voor onderzoekers die meer over wetenschapscommunicatie willen weten.

De cursus is bedoeld voor jonge onderzoekers (PhD's, postdocs, of andere professionals in het begin van hun carrière). Dit jaar is de summer school gericht op alle wetenschappelijke disciplines, zowel de sociale wetenschappen, de natuurwetenschappen en de geesteswetenschappen.

Een week lang wordt er aandacht besteed aan de theoretische perspectieven van wetenschapscommunicatie, oefen je relevante vaardigheden en leer je deze toepassen bij het ontwikkelen van een product op het gebied van wetenschapscommunicatie. Diverse gastsprekers delen ervaringen en best practices, en je wordt gedurende deze week begeleid door een team wetenschapscommunicatiespecialisten van de Universiteit Leiden.

Inschrijven

Deelname aan de summer school kost €450,-. Aangezien er plek is voor maximaal 20-25 deelnemers, dien je een korte motivatie en je CV mee te sturen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan vóór 31 maart 2023.

Meer informatie over de summer school en over de aanmelding vind je hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.