Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Onderzoek

Jonge denkers en doeners gezocht voor de Nationale DenkTank 2023

6 april 2023

Ben jij promovendus, pas afgestudeerd of (master)student? Ben je creatief, onafhankelijk en ondernemend? Ben je in staat om te werken in een multidisciplinair team en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij? Wil je je daarnaast ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? Meld je dan aan voor de Nationale DenkTank 2023.

Twintig ambitieuze academici die zich samen inzetten voor het maatschappelijk belang: dat is de Nationale DenkTank. Als deelnemer volg je een programma van vier maanden – van 14 augustus tot en met 15 december 2023 – waarin je fulltime onderzoek doet en praktische oplossingen ontwikkelt voor een urgent maatschappelijk vraagstuk. Dit jaar is dat het thema ‘Betekenisvol ouder worden’. In 2040 is het aantal ouderen in Nederland immers verdubbeld. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat zij op een betekenisvolle manier kunnen blijven deelnemen aan de samenleving?

Nationale Denktank 2023

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Meer informatie en aanmelden

Benieuwd naar wat je als deelnemer kunt verwachten? Bezoek de website van de Nationale DenkTank voor meer informatie over het programma en het thema. Je kunt je hier ook aanmelden voor de (online) informatiesessie op donderdagavond 6 april van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de Nationale DenkTank kan via de website tot en met uiterlijk 11 april 2023.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.