Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Save the date: Instituut Psychologie Feest 1 juni

13 april 2023

Het is tijd voor een feest! In het Instituut Psychologie werken we vol passie aan ons onderwijs en onderzoek. Dit doen we samen, verbonden met elkaar. Docenten, ondersteunend personeel, wetenschappers en management; iedereen draagt bij aan de gemeenschappelijke doelen van het instituut. Om dit kracht bij te zetten heeft het instituutsbestuur met jouw bijdrage een strategie voor de komende vier jaar ontwikkeld. 

Graag vieren we deze mooie stap met elkaar en organiseert het instituut een zomers feest voor al haar medewerkers met eten, drinken en dansen op de tunes van de DJ. Meer informatie over het programma en aanmelding voor het feest volgt binnenkort.

Datum  : donderdag 1 juni
Tijd        : 17.00 – 22.00 uur
Locatie : Centrale hal, Pieter de la Courtgebouw

Maak jij muziek?
Zit je in een band, speel je piano of tover je ritmes uit je djembé? En lijkt het je leuk je muzikale talenten te delen? Dan uitnodigen we je van harte uit om die avond te spelen voor je collega’s. Interesse, vragen of gewoon enthousiast? Stuur een mailtje naar Atie.

Sluit aan bij het feestteam
Heb jij een neus voor een goed feestje, of vind je het gewoon leuk om een keer mee te denken over dresscodes en drankjes? Sluit dan aan bij het feestteam en bezorg je collega’s een onvergetelijke avond. Neem contact op met Atie voor meer informatie.

Instituutsbestuur Psychologie
en het feestteam

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.