Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Nieuwe Kolfruimte in het KOG

28 juni 2023

Het KOG heeft een nieuwe kolfruimte. Deze ruimte is een toevoeging aan de al bestaande EHBO-ruimte. Hiermee hoopt de faculteit haar medewerkers en studenten beter te faciliteren. De ruimte is volledig ingericht volgens de nieuwste standaarden, met als doel om een prettigere en meer inclusieve omgeving te bieden voor werk en studie.

De kolfruimte is ontworpen om privacy en comfort te waarborgen, zodat je je op je gemak kunt voelen tijdens het kolven. Er is hiervoor een comfortabele stoel, keukenblokje en koelkast aanwezig.

Routebeschrijving

De kolfruimte is te vinden als je op de 2e verdieping van de C-gang de trap omhoog neemt.

Gebruiksinstructies:

Naast de deur van de kolfruimte bevindt zich een sleutelkluisje waarin de toegangssleutel wordt bewaard. De code om het kluisje te openen is verkrijgbaar bij de receptie of Servicedesk.

Stilteruimte

Later dit jaar wordt er ook een stilteruimte geïntroduceerd op het KOG. Nadere informatie volgt nog.

Facilitaire ruimtes Sterrewacht

De Sterrewacht heeft een gecombineerde kolf- en stilteruimte. Deze bevindt zich in de C105. Hiervoor kan de sleutel opgehaald worden bij de portier van de Sterrewacht.

Facilitaire ruimtes gebouwen Den Haag

In Wijnhaven is de EHBO/ kolfruimte in ruimte 4.26. Deze ruimte is via de lift met de LU kaart te bereiken. Wijnhaven heeft ook een stilte ruimte. Deze is te vinden op de 3de etage in ruimte 3.40 en te bereiken zonder LU kaart.

In de Schouwburgstraat is een EHBO/ kolfruimte op de 4de etage aan de A-zijde. De sleutel kan bij de receptie worden opgehaald.

Mocht je nog vragen hebben over de faciliteiten of suggesties willen delen, neem dan gerust contact op met Alexander van Drooge. We staan altijd open voor feedback en streven ernaar om de ervaring van onze studenten en medewerkers te verbeteren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.