Universiteit Leiden

nl en

HR

Krijg meer inzicht in je werkplezier tijdens de Week van de Loopbaan

19 september 2023

Weet jij wat jou energie geeft en wat energie kost in je werk? Wil je meer plezier halen uit je werkdagen en jezelf verder ontwikkelen? Ook als je het prima naar je zin hebt op je werk kun je hier benieuwd naar zijn!

Van 18 t/m 22 september is het de nationale Week van de Loopbaan. Ine, loopbaanadviseur bij de afdeling HRM Learning & Development: “In deze week willen we graag aandacht vragen voor het belang van je werkplezier. We willen de ontwikkeling van medewerkers ondersteunen. Een eerste stap daarbij is: onderzoeken waar je de meeste energie van krijgt, waar je goed in bent en wat je wilt ontwikkelen. Die kennis is zo waardevol omdat het je helpt met kleine aanpassingen meer grip te krijgen op je eigen werkplezier. Door hier extra aandacht aan te besteden investeer je echt in jezelf!”

Test jezelf

Zin om aan de slag te gaan? Je kunt jezelf beter leren kennen met de gratis tests op het Career Platform. Zo krijg je aan de hand van de vragenlijst Werkplezier in Beeld in vier stappen meer inzicht in je werkplezier. Bekijk ook eens de lijst met (voor)waarden aan werk om te zien welke je het meest aanspreken: functioneer jij het beste met veel vrijheid in je werk, wil je graag een duidelijk takenpakket of is erkenning vooral van belang? Door vervolgens de werkwaardentest te doen bepaal je jouw unieke, persoonlijke waardenprofiel en ontdek je hoe je (nog) meer plezier haalt uit je werk.

Op het Career Platform vind je allerlei tools en tips omtrent loopbaanontwikkeling. Leer jezelf beter kennen, zodat je de juiste keuzes kunt maken en met plezier én in balans je werk kunt blijven verrichten. Resultaten van de zelftests zijn persoonlijk en kunnen alleen door jou worden ingezien.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.