Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Wassenaarseweg afgesloten van 19 september t/m 10 oktober 2023

12 september 2023

Van 19 september tot en met 10 oktober 2023 is de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen via de Wassenaarseweg minder goed bereikbaar dan normaal. De salonwagens voor de 3-oktoberkermis in Leiden worden gestald op de Wassenaarseweg, die daardoor deels afgesloten is voor verkeer. 

Stallen salonwagens

De salonwagens worden gestald op de Wassenaarseweg, tussen de Sylviusweg en de Niels Bohrweg. Op 19 september wordt gestart met het leggen van stalen rijplaten tussen het fietspad en de Wassenaarseweg, zodat de wagens geplaatst kunnen worden. Verwacht wordt dat alle rijplaten rond 10 oktober weer verwijderd zijn.

Parkeergarage Gorlaeus Gebouw en logistiek centrum bereikbaar

De parkeergarage onder het Gorlaeus Gebouw en het logistiek centrum zijn in de periode alleen te bereiken via de Niels Bohrweg. De slagbomen bij het parkeerterrein naast het Gorlaeus Bestuursgebouw staan in deze periode open. Fietsverkeer over de Wassenaarseweg wordt omgeleid via de Einsteinweg/Niels Bohrweg.

Verkeerssituatie

Deze situatie loopt van 19 september tot en met 10 oktober 2023. De gemeente plaatst borden en zet verkeersregelaars in die dag en nacht aanwezig zullen zijn om de gewijzigde verkeerssituatie zichtbaar te maken en het verkeer veilig in goede banen te leiden.

Vragen? Neem dan contact op met de 
Servicedesk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.