Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, HR

Ontdek ons opleidingsaanbod voor professionals tijdens Universiteit Leiden Academy Week

10 oktober 2023

Tijdens de Universiteit Leiden Academy Week van 23-27 oktober kun je kennismaken met het onderwijsaanbod voor professionals die op zoek zijn naar verdieping of groei in hun carrière. Professionals kunnen deze week online webinars volgen en/of een afspraak maken met de studiecoördinator. Ook medewerkers van Universiteit Leiden kunnen zich uiteraard hiervoor aanmelden.

Ruim aanbod

Het doel van deze week is het extern zichtbaar maken van Universiteit Leiden als aanbieder voor bij- en nascholing. De universiteit biedt een breed scala aan onderwijsprogramma's, van korte cursussen tot volledige executive masteropleidingen. De Universiteit Leiden Academy brengt dit universitair onderwijs voor professionals samen en organiseert deze week met alle aanbieders.

Bekijk het volledige programma

Verder leren als professional van Universiteit Leiden?

Naast dit aanbod biedt de universiteit vanuit HRM Learning & Development ook allerlei opleidingen en cursussen aan haar medewerkers. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden en je persoonlijke effectiviteit. Ook zijn er speciale trainingen voor promovendi en postdocs. Bekijk hier het volledige interne aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.