Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

Aanvraagronde LUF-projectsubsidies 2024 van start: dien uiterlijk 29 januari jouw voorstel in

14 december 2023

De Commissie Wetenschappelijke Bestedingen van het Leids Universiteits Fonds (LUF) kent subsidies toe voor vernieuwende onderzoeks- en onderwijsprojecten, in verschillende wetenschapsgebieden. Met deze financiering wil het LUF jonge gepromoveerde onderzoekers van de Universiteit Leiden aan het begin van hun carrière ondersteunen. De subsidies vormen vaak een belangrijke springplank naar aanvragen bij NWO en andere instellingen. 

De aanvraagronde voor het voorjaar van 2024 is nu geopend. Heb jij een goed idee voor een innovatief onderzoeks- of onderwijsproject? Dien dan uiterlijk 29 januari 2024 om 13.00 uur jouw aanvraag in. Het maximumbedrag dat kan worden aangevraagd is 35.000 euro.

Alle informatie over de voorwaarden, fondsen en aanvraagprocedure vind je op de LUF-website. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via CWB@LUF.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.