Universiteit Leiden

nl en

Nieuw online systeem voor inschrijving van trainingen van LLInC

4 december 2023

Wil je je inschrijven voor trainingen van LLInC, zoals de BKO-trainingen? Vanaf 4 december 2023 worden de inschrijvingen voor trainingen van LLInC geregeld vanuit een nieuw online systeem (zoals ook door HRM Learning & Development wordt gebruikt). Je kan dit systeem makkelijk vinden via het Serviceplein of via de registratielink op de cursuspagina van de medewerkerswebsite. Je kan inloggen met jouw ULCN-account.

Dit systeem maakt het makkelijker om je in en uit te schrijven voor trainingen, leergeschiedenis in te zien, behaalde certificaten terug te vinden, en meer.

De implementatie van het nieuwe systeem gaat ook gepaard met een naamsverandering: het Cursusbureau heet voortaan Training Office. Hiermee is er ook een nieuw e-mailadres actief: trainingoffice@llinc.leidenuniv.nl

Vragen?

Voor algemene vragen over het nieuwe systeem, kan je deze FAQ bekijken. Heb je een vraag die er niet tussenstaat, kan je e-mailen naar trainingoffice@llinc.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.