Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Meld je aan voor het medewerkerssymposium Studentenwelzijn 2024 – of volg op 2 april de livestream

21 maart 2024

Ben jij docent, studieadviseur, studentendecaan of sta je op een andere manier veel in contact met studenten? Meld je dan nu aan voor het medewerkerssymposium Studentenwelzijn op dinsdag 2 april 2024. Dit jaar staat niet alleen het welzijn van onze studenten, maar ook jouw welzijn als medewerker centraal. Tijdens het symposium zetten we de eerste stappen naar een universitaire community waar het welzijn van student en medewerker hand in hand gaan. -

Programma

Prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, zal de keynote van de dag verzorgen. Hij is de man die Nederland fascineerde met zijn optredens in De Wereld Draait Door en DWDD University en wordt gezien als deskundige op het gebied van hersenwetenschap. Daarnaast is hij de initiatiefnemer van de Ommetjes-app, die mensen helpt om van wandelen een gewoonte te maken. 

Tijdens de workshoprondes kun je jouw vaardigheden en kennis over studentenwelzijn én jouw eigen welzijn verder ontwikkelen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld timemanagement, veerkracht, het herkennen van disbalans en het ondersteunen van studenten die kampen met prestatiedruk. Let op: een aantal workshops heeft een maximum aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Meld je aan!

Het symposium vindt plaats op dinsdag 2 april van 09:30 tot 16:30 in evenementenlocatie ECC in Leiden. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan.

Programma en registratie

Livestream

Kun je op 2 april niet aanwezig zijn in Leiden? Het symposium zal die dag op deze pagina ook te volgen zijn via een livestream.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.