Universiteit Leiden

nl en

Veiligheid

Hoe cyberveilig ben jij? Vul de meting in en maak kans op een iPad

19 maart 2024

Hoe cyberveilig en privacybewust is de Universiteit Leiden in jouw beleving? En hoe kunnen we je hier nog beter in ondersteunen? Om antwoord te krijgen op deze vragen, voeren we een awarenessmeting uit. Met de resultaten kunnen we gericht verbeteringen doorvoeren en samen een digitaal weerbare organisatie creëren. Dit is jouw kans om hier een bijdrage aan te leveren! Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 10 minuten, maar heeft dus grote impact voor onze universiteit. 

Doe mee en maak kans op een iPad – of een andere leuke prijs

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met dinsdag 30 april 2024. Als deelnemer maak je daarnaast kans op mooie prijzen, zoals een iPad 2022, een uitwisbaar notitieboek of een VVV-bon. Deelname is volledig anoniem. Er worden geen persoonsgegevens opgevraagd of verwerkt voor de awarenessmeting. Om kans te maken op een van de prijzen, kun je na het afronden van de vragenlijst een apart formulier invullen. 

Jouw stem heeft impact

De awarenessmeting is een initiatief van ICT-vereniging SURF en wordt door ongeveer dertig Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen uitgevoerd. Na afloop kunnen we dus zien waar de Universiteit Leiden staat ten opzichte van andere instellingen en hoe onze sector ervoor staat als geheel. Op basis hiervan kunnen wij medewerkers heel gericht ondersteunen in hun behoefte op het gebied van security en privacy. Een extra reden om mee te doen!

Vragen

Heb je vragen over de meting? Mail dan naar awareness@bb.leidenuniv.nl.

Zo maak je kans op prijzen

Heb je meegedaan aan de meting en wil je kans maken op een prijs? Vul dan dit formulier in. Let op: door het invullen van het formulier geef je aan de awarenessmeting te hebben ingevuld. Wij kunnen jouw gegeven antwoorden niet zien. Die zijn anoniem. 

Prijzen

We verloten de volgende prijzen:

  • 1 iPad 2022
  • 25 uitwisbare notebooks
  • 30 VVV-bonnen t.w.v 20 euro
  • 50 bonnen voor een warme drank bij een van de UFB restaurants
  • 100 webcamcovers 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.