Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Werk mee aan meer archeologie op wikipedia!

11 april 2024

Wikipedia draagt bij aan het verspreiden en toegankelijk maken van kennis. Over Nederlandse archeologie kan nog veel meer kennis gedeeld worden. Daarom is Wikipedia voor leden van de AWN en voor andere vrijwilligers in de archeologie een uitstekende plek om feiten en foto’s te delen. 

In samenwerking met erfgoedhuis Zuid-Holland organiseert TGV De Wikidinsdag onder begeleiding van een ervaren Wikipediaan. 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor en is geschikt voor volkomen beginners als meer ervaren Wikipedia bewerkers. Wij zorgen voor een prettige omgeving waarin we samen werken aan artikelen op Wikipedia. Een ervaren Wikipedia begeleider helpt je bij je eerste of vervolgstappen op Wikipedia en/of Commons.  

Deze middag vindt plaats op dinsdag 16 april van 12.00- 16.00 uur. In het erfgoedhuis Zuid-Holland in Delft. 

Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer archeologie gerelateerde onderwerpen te beschrijven op Wikipedia en zelf foto’s en ander relevant beeld te plaatsen in Wikimedia Commons: de rechtenvrije beeldbank van Wikipedia.  

Zelf meenemen: laptop.    

Locatie: Erfgoedhuis Zuid-Holland, Oude Delft 116, 2611 CG Delft.  

Inschrijven: De bijeenkomst is gratis. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om je voor 10 april in te schrijven via: Info@tgvpresentaties.com.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.